Drone Video og Fotos

Drone Video og Fotos

750,00 kr.

Kategori:

Beskrivelse

Få tage drone video og fotos af din virksomhed!

Intelitech tilbyder drone video og fotos af din virksomhed eller af produkter der ses bedst fra luften. Det kan også indendørs.

Video eller billeder med en drone giver et super flot perspektiv og indtryk. Det kan både være af lager bygninger, hovedkontor produkter eller processer.

Der kan i samme produktion både skydes billeder og video. Det skydes i høj opløsning og kan bruges til både social media eller reklamer. Video er i 4K og billeder er opløsning efter ønske. Materialet kan redigeres eller leveres råt.

Ideer til billeder og video!

En process i en lagerhal hvor dronen overflyver arbejdet der foretages. Et billede fra luften af hele virksomheden, evt. med alle de ansatte foran bygningen. En video der følger et køretøj på vej ud fra firmaet eller måske billeder af store produkter der ses bedst fra oven og på afstand.

Kontakt Intelitech for at høre hvad der er muligt.

Du kan samtidig også få lavet billeder eller video fra jorden. Dette materiale kan kombineres med materialet fra dronen.

Der afregnes på timebasis og ikke pr. minut film eller pr. billede. Alt materiale samt rettigheder til brug udleveres til dig.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Drone Video og Fotos”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

[]