Webshop og Onlinehandel

Gør hele verden til din kundekreds, med en gennemtænkt webshop og onlinehandel. Brug en af vores systemer og få de gode placeringer på søgemaskinen oveni.

webshop og onlinehandel

Ingen vej fører i dag uden om en webshop og onlinehandel, vil man ikke være med her kommer man ikke langt. Markedet er dog stort, udbudet større og nettet fyldt med smarte webshops. Derfor er det vigtigt at du får en webshop der skiller sig ud, samt vejledningen til hvordan du opnår de bedste placeringer.

webshop og onlinehandelMed en shop fra InteliTech kan du få netop det der passer til dine behov. En af vores populære systemer er f.eks. WordPress med WooCommerce. Et shopsystem der er rettet mod fremtiden, med mulighed for konstante opdateringer med nyeste features. Samtidig sørger det for god søgemaskine optimering i hverdagen. WordPress håndterer de fleste af de komplicerede ting for dig. Det eneste du skal er at skrive fornuftige tekster og tilføje nyt løbende.

Med WooCommerce får du et smart shopsystem, der er med på nyeste trends. Hvad end du skal sende produkter med posten eller via mails, så klarer WooCommerce sagen. Det har et utal af opdatering, mange endda gratis. Den grafiske opbygning af shoppen kan du i store træk få som ønsket.

WordPress og WooCommerce er to system der er utrolig populære. De er under konstant udvikling til fordel for hver butik der bruger det. Du er hele tiden med på de nyeste opdateringer, hvilket ved SEO er en stor fordel.

Har du specifikke krav, så kan vi også bygge en webshop der netop matcher disse krav. Løsningen vil så være udarbejdet efter netop de kravspecifikationer du har. Dette kan du f.eks. se på siden artcars.dk hvor der er implementeret speciel søgning for alufælge og dæk. For at få nærmere information og priser, kontakt os venligst.

Sammen med din løsning vil du også få 3 timers kursus i brug af din webshop. Her vil funktion, daglig brug, grundlæggende SEO og andre detaljer blive gennemgået. Derefter følger der gratis support via telefon.

[]