Webshop og Onlinehandel

Gør hele verden til din kundekreds med en gennemtænkt webshop og onlinehandel. Brug en af vores system og få de gode placeringer på søgemaskinen oveni.

webshop og onlinehandelIngen vej fører i dag uden om en webshop og onlinehandel, og vil man ikke være med her kommer man ikke langt. Markedet er dog stort, udbudet større og nettet fyldt med smarte webshops. Der for er det vigtigt at du får en webshop der skiller sig ud og vejledningen til hvordan du opnår de bedste placeringer.

Med en shop fra InteliTech kan få netop det der passer til dine behov. En af vores populære systemer er f.eks. WordPress med WooCommerce. Et shopsystem der er rettet mod fremtiden, med mulighed for konstant at opdatere med nyeste features og samtidig sørge for god søgemaskine optimering i hverdagen. WordPress sørger stort set for de fleste af de komplicerede ting for dig. Det eneste du skal er at skrive fornuftige tekster og tilføje nyt løbende.

Med WooCommerce får du et smart shopsystem der er med på nyeste trends. Hvad end du skal sende produkter med posten eller via mails, så klarer WooCommerce sagen. Det har et utal af opdatering, mange af dem endda gratis. Ligeledes gælder det udseende og opsætning.

Har du specifike krav, så kan vi også bygge en webshop der netop matcher disse krav. Løsningen vil så være udarbejdet efter netop de kravspecifikationer du har. For at få nærmere information og priser, kontakt os venligt.

Sammen med din shop vil du også få 3 timers kursus i brug af din webshop. Her vil funktion, daglig brug, grundlæggende SEO og andre detaljer blive gennemgået. Derefter følger der gratis support via telefon.