Grafiske arbejde til tryksager og webside

Giv din virksomhed det perfekte visuelle ansigt med det rigtige grafiske arbejde.

Grafisk arbejde - den visuelle opdatering af jeres virksomhedEn af vores specialer er det grafiske arbejde og udarbejdelse af logo. Intelitech har siden 1998 år hjulpet virksomheder med at få det rigtige udseende, de rigtige reklamer og passende logo.

Skal du bruge nye reklamer, give din webside et grafisk facelift så er du kommet rigtig. Alt fra komplette løsninger til visitkort laves. Du kan få udarbejdet helt nyt logo og implementeret det i reklame. Der kan arbejdes med eksisterende grafiske elementer og tages hånd om sociale medier. Det kan være en lille opgave med enkelt elementer til websiden eller reklamen. Det kan også være en komplet reklame kampagne. Ingen opgave er for lille, ingen for stor.

Ønsker du at benytte din sædvanlige trykker, tager vi gerne kontakt med denne og aftaler de tekniske detaljer. Har du endnu ikke en fast trykker, rådgiver vi gerne om valg af denne. Vil du selv stå for kommunikation med trykker eller uploade til web baserede servicer, så er dette også muligt. Du kan få materialet leveret i forskellige formater via Email.

Priserne for de forskellige opsætninger afhænger af den brugte tid med mindre der vælges en pakke. Priserne kan du se under menupunktet “priser“. Skal du have lavet den komplette pakke med webside og logo design, så aftales prisen individuelt.

[]