Sociale Medier og Reklame

Reklame på sociale medier som Facebook, Twitter, Instagram osv.

Sociale Medier og ReklameHar du fansider og profiler på de forskellige sociale medier, har vi pakkeløsninger hvor vi kan overtage markedsføringen på disse. Du kan også vælge selv at stå de indlæg der skal laves, med reklamer udarbejdet af os. Intelitech hjælper gerne med at etablere fansider og profiler, hvis ikke du allerede har dem. Dertil kommer også opsætning af betalte annoncer på f.eks. facebook.

Vil du gerne klare opgaven selv, så tilbydes der også et kursus i brug af sociale medier. Her får du en gennemgang af hvad der skal være fokus på, hvordan du når længst med dine opslag og nogle konkrete eksempler. Kurser kan variere, dette aftales individuelt. Dette kan også kombineres med undervisning i SEO, der giver en bedre forståelse for søgemaskine optimeringen.

Der tilbydes forskellige pakker og løsninger indenfor hjælp til dine opslag. Du kan vælge helt at lade os overtage opgaven, så slipper du for at skulle bøvle med det. Dette kan give dig frihed til at gøre det du er god til. Du kan se nogle priser ved at trykke her.

Et element der også børe være fokus på er Open Graph. Det er en plugin, der gør det utrolig nemt at lave smarte opslag fra din webside på de sociale medier. Med det korrekte Open Graph modul får du også bedre styr på hvad der vises når besøgende på din webside deler indholdet. Har du et wordpress system kan dette modul installeres så du kan opsætte det på alle din indlæg og sider.

Noget der er utrolig meget fremme i tiden er video-blogging. Det kan du gøres ved at smide små video indlæg på facebook, instagram eller youtube. Video har en utrolig effekt, specielt hvis det er video’er af egen produktion. En produkt video, kommer meget længere end et produkt billede på f.eks. facebook.

[]