Webshop

Få en webshop og udvid din målgruppe af kunder. Vores webshop system giver dig en hel verden af potentielle kunder.

Webshop - gør din shop nemmere at bruge og styre

Har du en forretning der sælger fysiske produkter, er det oplagt at sende dem via postordre. For at gøre det så nemt som muligt anbefaler vi at du får dig en webshop. Folk er idag vant til at kunne se priser og beskrivelser online. Man surfer lidt rundt og finder det rigtige produkt til den rigtige pris. Tendensen er stigende og er man ikke med, så kan man opleve at man mister markedsandel.

webshop

 Skal jeg også på nettet ?

Uanset hvad du sælger er det en stor fordel at have en webshop. Du får legende let ved at præsentere din produkter samt oplyse pris. Det gør det ikke kun nemmere for den handlende, men også for dig som forretning. En fungerende webshop svarer kunden på mange af de ting du ellers skulle bruger timevis på via mail og telefon.

Det rigtige system til netop din butik!

Da enhver branche og forretning er forskellig og gør tingene på hver deres måde, er det også vigtigt din shop kan tilpasse sig netop dine behov. Vi sætter en løsning op det matcher de krav du har og passer bedst til din branche.

Vores 18 års erfaring med onlinehandel har også gjort det nemmere for at tilbyde netop det du skal bruge. Dermed får du kun de elementer du har brug for, og betaler dermed ikke for unødvendige funktioner. Samtidig sørger vi for at din webshop er med på den nyeste mode og kan håndtere de betalings-metoder der er oppe i tiden.

Vi giver dig ved køb af en webshop en gennemgang af dit system, rådgiver i hvad du skal tilføje af indhold og hvordan du bedst kommer igang med markedsføring. Vi sørger for du får de informationer der skal til, for at din webshop får succes.

webshop

Kundepleje og support

Din webshop er en del af din forretning, som fik du bygget et ekstra lokale. Den er portal for mange af dine kunder og vil ud over information også blive til deres supportkanal. Derfor er det vigtigt at få det rigtige system, der sørger for en god oplevelse for din kunde. Et ukompliceret system der gør det nemt for dine kunder at komme i kontakt med dig. Uanset hvad din kunde vil i kontakt med dig vedrørende, så skal det gøres så let som muligt.

Med en webshop fra InteliTech får du bedre placeringer lige så vel som glade kunder. For nærmere information kontakt os endelig. Priser kan du se ved at trykke her.

[]