Kend din målgruppe og få flere konverteringer

Indret din webside efter dine bruger – Kend din målgruppe og få gang i forretningen.

Kend din målgruppe med analytics og analyserEn af de vigtige emner er “kend din målgruppe”. Jo bedre du kender dine kunder, jo bedre kan du indrette din shop efter dem og få flere konverteringer. Problemet er tit at finde ud af hvad der netop skal til.

For at få den første føling er det en god ide at kigge på konkurrenterne. Det er ikke nogen god ide at opfinde den dybe tallerken helt fra ny. Du får mange gange utrolig meget ud af at studere dine konkurrenter. De vil uden at vide det give en del af deres erfaring væk gratis på deres webside. Du kan samle ideer til design og opbygning, specielt ved de succesrige konkurrenter.

Sæt venner og bekendte til at prøve din shop

Det er en god ide at sætte dine venner, familie og ansatte til at besøge din webside og komme med ideer. Enhver kan give gode ideer eller komme med værdifuld brainstorm. Små ændringer kan være med til at forbedre din shop og dens brugervenlighed. Tit ser man sig blind på sin egen side fordi man kender den ind og ud. Dine bruger har dog ikke din erfaring med siden, og bruger den måske ikke på den måde du havde regnet med. Det giver rigtig god information at se folk håndtere din webside første gang de besøger den.

Undersøg din analytics og lav søgeordsanalyse.

Hvis ikke du allerede har analytics på din webside, så er det med at få det installeret. Google Analytics er en af de vigtigste værktøjer når du skal forstå dine brugere. Her kan du se aldersgrupper, land de kommer fra, enheder de surfer på, hvor lang tid de er på din side og meget mere. Analytics er den værktøj der giver dig alt du skal vide om de folk der kommer på din side.

Søgeordsanalyse er næst efter din analytics utrolig vigtig at kigge på. Her får du en ide om hvilke ord der søges på og hvad folk egentlig trykker på. Det tegner et billede af om du har de rigtige produkter på din shop og om du sætter fokus på de rigtige produkter og tekster.

Har du brug for hjælp til at forbedre din webside, så kontakt InteliTech

[]