SEO og optimering

Søgemaskine optimering (SEO) er vejen til at få flere kunder på din webside, bedre optimering giver flere besøgende.

SEO og optimeringEn af de mest brugte ord når det kommer til websider er idag SEO. SEO betyder i alt sin enkelthed “Søgemaskine Optimering“, det er så dog også her at det enkle stopper. Det er en vigtig faktor når du skal have den bedste placering på søgemaskiner som Google. Er din side ikke optimeret til at fortælle søgemaskinen netop det den vil høre, så får du ganske enkelt ikke en god placering.

Sidder der ikke har styr på deres SEO og hvad deres webside indeholder er dem du finder på side 20 når du søger. Selv dem der har nogenlunde styr på sagerne kan komme langt bag i køen.

Hvordan kommer man så op på første side ???

Alt efter hvad branche du befinder dig i, vil det være henholdvis svært let at rykke sine positioner. Vi laver først nogle analyser af din webside og finder dernæst frem til de forbedringer og rettelser der skal laves. For at få din side frem skal der også skrives nogle relevante tekster, hvor vi går ind og vejleder til udarbejdelsen.

Optimering af SEO er en dynamisk process, hvor man løbende forbedre og finpudser siden. Det er derfor en god ide at lave en abonnement-løsning, der kører over flere måneder for at få det bedste resultat. Kontakt Intelitech for et uforpligtende tilbud.

[]