Enhver forretning er idag nødsaget til at have en webside eller blog, selv lokale virksomheder mister marked hvis ikke de er med på nettet.

Som virksomhed i dag er det vigtigt at være profileret korrekt. Selv den mindste virksomhed bør har en webside eller blog, hvor virksomheden, som det mindste, bliver præsenteret og giver mulighed for nem kontakt samt support. Selv små virksomheder i de lokale områder vil bemærke at de mister markedsandel hvis ikke de er repræsenteret på internet. Folk bruger nettet til at søge information, adresse og priser. Hvad end det er ydelser eller produkter du sælger, så er det nødvendigt at have sin information online.

Websiden vil gør din support nemmere!

blog og websideUanset hvad slags forretning du har, om så det er en gadehandler, har brug for at oplyse sine kunder. Mange telefon opkald kan spares ved at have de rigtige informationer på en webside. Nogen vil her så sige, at de hellere vil have den personlige kontakt og et opkald. Dog viser statestiker at en del ganske enkelt slet ikke tager telefonen og ringer, det er simpelthen for bøvlet. Det der så sker er at de finder en konkurrent der har netop det de søger, hvor de kan få oplysningen online.

Uanset hvad erhverv du udøver, så vil din virksomhed profitere af at have den korrekt præsentation på internettet. Det kan være i form af en webshop, men også blot en webside med relevant information og priser. Dertil kommer at du også kan tilføje “blog” elementer hvor du løbende skriver artikler omkring nyheder og tiltag i dit fag. Kunden oplever dermed en mere dynamisk side og en virksomheder følger med.

Hvordan kommer jeg igang med en webside!

Det er idag nemmere at vedligholde sin webside end man tror. De fleste kender sociale medier som facebook, hvor man løbende skriver små opslag. En webside er ikke meget sværer at håndtere, dog er udbyttet langt mere profitabelt.

Med et af vores smarte systemer, vil din virksomhed være perfekte repræsenteret, uanset om kunder besøger den fra en computer eller en smartphone.

Opsætningen af systemet klarer vi, du skal nu blot tilføje lidt tekster og billeder, der klares via en webside du logger ind på. Her får du et overskueligt system til at lave dine indlæg i.