Backlinks skaber flere besøgende

Backlinks giver dig en bedre placering på google, hvis de kommer fra de rigtige!

Backlinks er vejen til en bedre placering på google, uden dem rykker du ikke virkelig op i søgningerne. Det er derfor relativ vigtigt at få andre websider til at linke til din. Spørgsmålet er altid, hvordan får du disse links og hvad koster det.

Backlinks

Det findes på nettet et hav af blog-sider der tilbyder at skrive om din. Der findes også firmaer der lever af at lave backlinks. Spørgsmålet er altid hvor gode de links du få er. Hvis websiden der linker til dig har en god placering på google, så vil et link fra denne side have værdi. Hvis google anser siden for at være en side der laver spam eller snyd, så giver det negativ effekt.

Det er utrolig vigtigt at have styr på hvem der linker til din webside. Er der en side med negativ værdi, der laver et backlink til din side bør du gøre google opmærksom på at du ikke ønsker dette link.

At have styr på dine backlinks kan være ret så essentielt for hvor din webside er placeret på google. Det kan derfor også være en god ide at betale penge for at blive få dit link ind de rigtige steder.

Bloggere med kendte sider

Bloggere med kendte websider er gode at bruge til backlinks. Deres side har allerede en god placering på google og dertil også en del besøgende. Du får dermed dobbelt effekt, både en bedre placering på google og direkte besøgende fra siden. Spørgsmålet er altid hvor mange backlinks du skal have og hvor meget de er værd.

Værdien bør du afgøre med dig selv. Alt efter meget du vil længere frem på google, bør du investere mere i backlinks og SEO. En god ide er at melde sig ind i grupper på facebook, hvor der er andre erhvervsdrivende. Har de en webside, kan der være potentiale for at lave link-udvekslinger. Kan du give et link for at få et, så vil det ikke koste dig noget. Mulighederne er mange, det gælder om at være kreativ.

Service-sider med høj værdi

For butikker kan et certifikat som e-mærket bære flere fordele med sig. Ikke alene får du en blåstempling, du får også et backlink fra en stærk side. Her betaler du et gebyr årligt for at kunne reklamere med at din shop overholder alle regler. Linket du får retur er en ekstra bonus, der bestemt er god for din placering på google.

Der findes også andre service-sicer som e-mærket. Alt efter branche kan der være forskellige muligheder. Pengene er tit godt givet ud.

Brug lidt tid på søgninger på google, undersøg hvad dine konkurrenter gør. Husk dog altid at undersøg om siden du vil have dit link ind på, har en positiv status hos google. Der findes forskellige måder og værktøjer du kan anvende til at tjekke websider for deres værdi. En søgning på google viser dig f.eks. om de har en god indeksering. Vil du vide det nærmere er der værktøjer som Ahrefs, her skal du dog betale et månedlig gebyr for at kunne bruge det.

Har du yderligere spørgsmål til backlinks, så kontakt Intelitech.

[]