Nyhedsbrev

Få et nyhedsbrev så du nemmere kan sende sende tilbud nyheder til dine kunder!

nyhedsbrev marketingMed et nyhedsbrev er du altid i kontakt med dine kunder. Du kan lynhurtigt sende nyheder, tilbud og deals ud direkte i deres indbakke.

Nyhedsbrevet har en overgang, grundt sociale medier, været sendt lidt ud på sidelinjen. Den er dog kommet hårdt igen og er blevet mere populær. Folk er om noget ved at være lidt trætte af reklamer på sociale medier, de forsvinder lidt i mængden. Derfor kan et nyhedsbrev give en langt mere effektiv markedsføring end reklamer på de sociale medier.

Nyhedsbrevet giver ydermere mulighed for at skræddersy dine reklamer. Alt efter hvor meget info du får fra de tilmeldte, kan du målrette dine nyhedsbreve langt bedre. Der er ydermere endda mulighed for at opsætte automatiske fødselsdags hilsner.

Ingen abonnement og import at mail lister!

Har du allerede mail lister i f.eks. outlook eller via et simpel system på din webside, så kan de nemt importeres i det smarte system hos Mailchimp. Hvad der er endda er endnu bedre er, der er ingen abonnement så længe du ikke har mere end 2.000 tilmeldte. Kommer din liste over 2.000 tilmeldte vil der komme et månedlig gebyr, men når det er så vidt, vil din mail liste og producere et fornuftigt salg.

Den abonnementfri liste tillader at du får sendt 12.000 mail månedlig. Det er en hel del marketing man får uden at skulle betale.

Installation og opsætning

Intelitech tilbyder oprettelse af din mail liste, installering på din webside og klargøring af alt grafik der er nødvendig. Dertil kommer at det første nyhedsbrev også er med i prisen. Efterfølgende kan du selv vælge at lave dem, eller få et abonnement med 2 eller 4 nyhedsbreve om måneden.

I installationen får du en tilmeldings-form på din webside, samt en speciel side du kan dele på sociale medier. Standard-opsætningen er hvis du har et WordPress system, hvor mail listen integreres i din side. Har du en side hvor den skal sættes ind som kode, vil der komme et ekstra gebyr.

Standard installering med oprettelse af Mailchimp konto, samt indretning af opsætningen koster 1.195,- Dkk.

Nyhedsbrev 2 eller 4 gange om måneden!

nyhedsbrev marketing appVil du ikke selv opsætte dine nyhedsbrev, så klarer vi også denne opgave. Du kan få et abonnement hvor der løbende bliver produceret nyhedsbrev med 3-5 artikler eller produktnyheder. Opsætning og redigering af billederne er med i prisen, dog ikke rettigheder på billederne. Alt efter hvad du ønsker kan der opsættes et nyhedsbrev hver uge eller hver anden. Nyhedsbrevene kan laves på samme tid. En kalender sørger så efterfølgende for at sende dem afsted på den rigtige dato.

Priserne for nyhedsbrev-abonnement er de følgende:

  • 2 nyhedsbrev hver måned til KUN 995,- Dkk
  • 4 nyhedsbrev hver måned til KUN 1.895,- Dkk
  • 6 nyhedsbrev hver måned til KUN 2.595,- Dkk

Der udarbejdes en standard opsætning hvor dine artikler, tilbud eller nyheder fremvises i. Dertil kommer at du via en app kan holde øje med effektiviteten af de udsendte nyhedsbrev. Ydermere kan du nemt gensende nyhedsbreve til de modtagere der ikke har åbnet. Du får også statistik over hvor mange der trykker på links i brevene. Dermed ved du 100% om din marketing er effektiv.

Integration af analytics og facebook

En ekstra smart feature er at du kan integrere din analytics, hvilket giver endnu bedre statistik. Samtidig med dette kan du også opsætte en fane på din facebook side, hvor folk kan tilmelde sig nyhedsbrevet.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt Intelitech.

[]