Lad din webside oversætte til andre sprog automatisk

Lad din webside oversætte til andre sprog automatisk

Jo flere sprog du har på din webside jo flere besøgende får du. Du kan endda lade den oversætte alt helt automatisk!

Det er muligt at få alle de sprog du ønsker på din webside. Helt uden at du skal oversætte tekster manuelt. Det gør at du kan få endnu flere besøgende og flere kunder.

Du skriver din tekst på det sprog du plejer. Det kunne være dansk. Det kan også være din webside er på engelsk. Uanset hvad, så skriver du dine tekster på det sprog du plejer. Når du har skrevet teksten og udgivet den på siden, så overtager din automatiske oversætter resten.

Oversættelsen kan gøres i 2 forskellige niveauer. Den ene er maskinel oversættelse. Den er som navnet siger, en maskinoversættelse. Dermed kan den også lave en enkelt fejl her og der. Det er ikke noget der i det store hele betyder så meget. Din side vil stadig fremstå fin. Det gode ved denne løsning er at den ikke koster noget på månedlig basis. Der er kun et gebyr for opsætning.

Den næste type oversættelse er en neural oversættelse. Her vil oversættelsen bliver oversat med en AI der også læser teksten. Det giver en mere korrekt oversættelse, da teksten forstås. Der tages højde for ordsætning på en bedre måde og kontekst af de ord der står i teksten. Menu kan ved maskinoversætning f.eks. ende med at blive oversat som Menucard eller Speisekarte. Ved en neural oversætning, vil den blive genkendt som menu og oversat som menu på det pågældende sprog.

Lad folk fra hele verden forstå din webside!

Den verden vi lever i er utrolig lille og du kan nemt have besøgende fra hele verden på din side. Er den dog udelukkende skrevet på dansk, så vil de ikke få meget ud af din side. Med en oversætter på siden, kan de lige pludselig blive dine kunder, lige såvel som de lokale kunder i eget land.

Det gør at du kan udvide din kundegruppe betydeligt og samtidig kan du også bedre blive indekseret i andre lande. Google kigger nemlig også om din side har det rette sprog for de forskellige lande. Er din side på dansk, vil du ikke blive indekseret på en den Italienske google. Har din side dog en automatisk oversættelse med mulighed for indeksering på Italiensk. Så kan du begynde at få besøgende derfra også. Det giver langt flere organiske besøgende, hvilket også løfter din rating af siden.

Du kan bestille opdateringen til din webside ved at trykke her.

Leave a Reply

[]