Google Shopping

Har du en webshop men endnu ikke google shopping ?

Hvis du er webshop ejer men endnu ikke har forholdt dig til google shopping, så er det på tide at komme i gang. Gør du ikke, så går du hurtigt glip af en del besøgende, eftersom shopping delen er ved at blive ret populær.

Google Shopping er på mange måder en slags pricerunner. Forskellen er at alle kan være med på google uden at skulle betale. På pricerunner får du kun de produkter op fra shops der betaler dyre penge for klik. Når det kommer til google, så er den organiske del helt gratis for alle. Det betyder at der er mere indhold og at du får alle produkter op, ikke kun nogle.

Det er der med både en produktsøgemaskine såvel som en prissammenligning. Du kan på shopping siden også se annoncer, på samme måde som ved normale google søgninger.

Hvordan kommer du i gang med at liste dine produkter der ?

Der findes flere forskellige måde at få sine produkter ind på deres system. Du kan vælge en af de 4 nedenstående.

  • Google Sheets ( regneark )
  • Planlagt hentning med XML
  • Upload af filer
  • API

De to nemmeste at komme i gang med for de fleste er enten Google Sheets eller XML. Har du f.eks. en af shop lavet af Intelitech, så kan du nemt få opgraderet den til at producere en XML fil automatisk. Denne tilføjes nu til Google og så går det hele “næsten” automatisk. Samtidig opdaterer den så også automatisk priserne, når du retter dem i din shop.

Har du ikke et smart shop system, så kan du komme i gang, ved at uploade et regneark til Google Sheets. Det kræver man har lidt styr på Sheets og på regneark. Samt eksport fra sit system.

Den løsning vi anbefaler er klart en XML løsning, der også betyder at opdatering og nye produkter tilføjes automatisk.

Intelitech kan ordne din opsætning!

Vil du gerne slippe for at skulle bøvle med noget som helst, så kan du bestille en komplet pakke. Her får du installeret et modul der laver dit XML ark.

Når det er sat op, slipper du for at tænke mere på emnet. Du opretter og retter dine varer som du plejer. Overførsel og opdatering af priser og data overtager det installerede modul derefter.

Opsætningen kan svinge lidt i pris, alt efter hvor mange kategorier der er i din shop. Disse skal nemlig tilpasses kategorier og indhold hos Google. Typisk tager det er en 3-4 timer. Her får du en installering af modul på webside samt opsætning af Google Shopping konto med opsætning af automatisk vareimport.

Har du spørgsmål, så skriv eller ring endelig. Du kan finde email og telefon på kontaktsiden.

[]