Elektronisk faktura skabelon på din webside

Med en elektronisk faktura skabelon på din webside kan du nemt sende regninger!

Når du skal sende sende regninger til dine kunder er en elektronisk faktura skabelon på din webside den absolut smarteste løsning. Ikke alene har du mulighed for at tilgå dine faktura’er fra hele verden, du kan også sende dem via email med et enkelt tryk.

Elektronisk faktura skabelon

Det er en utrolig nem installation. Har du allerede en WordPress webside kan det nemt installeres. Og du kan så lave regninger og tilbud med få klik. Det gør arbejdet nemmere for dig og er en lækker service til dine kunder.

Efter du har oprettet en faktura, trykker du blot på send-knappen og den lander i kundens indbakke. De kan så via et link tilgå deres faktura og udskrive den.

Der er ikke noget nyt i en elektronisk faktura, men med dit eget system på websiden, slipper du for fordyrende abonnement omkostninger. Systemet kan både lave tilbud og faktura. Dermed kan du også lave uforpligtende tilbud til dine kunder og senere konvertere dem til en regning. Nemmere kan det ganske enkelt ikke gøre.

Når du skal have lavet regnskab kan du eksportere dine faktura’er i en CSV fil, den kan så sendes til din revisor, der kan hente den ind i deres regnskabsprogram.

Elektronisk faktura skabelonOpsætning af elektronisk faktura!

Opsætningen tager Intelitech sig af. Har du som tidligere nævnt et WordPress system, kan det installeres. Har du ikke en WordPress side kan du bestille det hele som samlet pakke.

Opsætningen laves med dit logo, adresse og bank informationer. Der kan vælges mellem 3 faktura skabeloner. Når det hele er sat op kan du indtaste dine faste produkter / servicer så de nemt kan tilføjes en faktura. Oprettelsen gør du inde fra dit webside administrations-system, hvor der blot kommer et menupunkt til faktura og et til tilbud.

Online betaling!

Der kan som sådan ikke laves en direkte tilkobling med kreditkort, men der kan kobles Paypal til, hvis en sådan haves. Dermed kan dine kunder lave en onlinebetaling og systemet opdateres så med info om, at regningen er betalt.

Vil du gerne vide mere om den smarte elektroniske faktura skabelon så kontakt Intelitech.

[]