Webside system

Det er vigtigt du ved hvor du vil hen med din webside for at du kan nå dit mål.

webside systemNår du skal ud og investere i en ny webside, er det vigtigt at du ved hvad det er du vil med siden. Du skal have en klar vision omkring hvad det er du vil og hvad du vil vise dine kunder. En ustruktureret webside, med et system der ikke matcher indholdet vil hurtig blive forvirrende. Dette  afskrækker mere end den tiltrækker.

Vi har et bredt udvalg af mulige systemer vi kan sætte op for dig. Hvad end det er en webshop, en blog eller blot en webside til at præsentere din virksomhed med, så har vi løsningen.

En af de elementer der også er vigtige at have styr på, er din målgruppe. Der er stor forskel på om det er en informations side til et bestemt segment af mennesker, en blog med tips og trick, en B2B shop osv. Det vil med andre ord sige, at du skal vide lidt omkring hvem dine besøgende vil være. Derfra kan der nemmere tages en beslutning omkring, hvad din webside skal kunne og ikke kunne.

Hos intelitech sætter vi ASP sider op lige så vel som PHP. En af de populære systemer der kan stort set alt er f.eks. WordPress. Dette system byder på webside, blog og webshop i et og samme system. Det er muligt at opgradere siden som dine behov stiger. Har du helt specielle krav til hvad din side skal kunne, bygger vi en shop der passer til netop dine behov.

[]