Analytics på din webside og bruger det ?

Har du analytics på din webside og husker du at bruge det med jævne mellemrum ? Gør du ikke kan du gå glip af vigtig viden!

Analytics på din webside og husker du at bruge det ?Har du analytics på din webside og bruger du aktivt til at undersøge hvem der besøger din webside ? Hvis ikke du er obs på de besøgende du har, er det nemlig stort set umuligt at målrette SEO og marketing.

Google analytics er et utrolig vigtig stykke værktøj når det kommer til optimering af din webside. Den statistik du får ud af analytics giver dig et helt klart billede, af hvor din besøgende kommer fra og hvem de er. Bruger du det ikke er det lidt som at lave et maleri i mørke. Du vil aldrig rigtig vide hvad du egentlig laver.

Google analytics fortæller dig hvem dine besøgende er, hvor de kommer fra og hvad de har søgt på for at komme til din webside. Der er databeskyttelse på som tilbageholder noget af informationen, men det du får stadig et ret godt billede. Du får en ide om dit facebook opslag gav bonus, hvor mange der klikker og hvilke sider de surfer rundt på. Det giver dig et billede af hvilke undersider der er populære og hvilke du skal gøre mere ved.

Når du laver kampagner, uanset om det er adwords eller trykte medier, så kan du måle effekten. Dermed kan du fornemme hvilke typer marketing har den bedste effekt og finpudse den så du får mere ud af den.

Analytics er gratis og nem at installere

Analytics på din webside og husker du at bruge det ?En af de store fordele ved google analytics, er at den er gratis. Du tilmelder dig blot, får en kode der indsættes på din webside og straks er du igang. Den fodrer dig fra dag 1 med vigtig information som hjælper dig til at forbedre din side helt gratis.

Du skal ikke længere gætte dig frem til om dine besøgende bruger deres mobil, computer eller tablet. Du får informationer som aldersgruppe, land de kommer fra, afvisning, køn og meget mere.

Webshops får endnu mere viden!

Har du en webshop er der endnu mere at hente. Analytics kan nemlig fortælle dig hvor dine konverteringer kommer fra. Installeres koden fra Google rigtig, vil du i statistikken kunne se hvor meget omsætning der laves og hvor den omsætning kommer. De besøgende kobles således sammen med det køb de laver i din shop. Information som denne er guld værd når du skal markedsføre. Du kan også koble kundernes køb sammen med alder, køn og lokation. Der er mange fordele ved at bruge sin analytics rigtig. Gør du ikke, smider du egentlig blot penge ud af vinduet.

Har du ikke allerede analytics på din webside, så kontakt os. Vi hjælper dig gerne med at få det installeret.

[]