Google Adwords opsætning

Intelitech klarer din Google Adwords opsætning så du får maksimal udbytte af dine kampagner.

Din Google Adwords opsætning er en vigtig del af din daglige markedsføring og bør være sat korrekt op for at du får maksimal udbytte.

Google adwords kan være svær at sætte korrekt op, specielt når man ved den daglige drift har nok andet at se til. Derfor giver det god mening af overlade det til andre. Intelitech tilbyder opsætning af dine annoncer og løbende vedligeholde dem så de hele tiden er tunet korrekt ind. Der vil ugentlig blive lavet ændringer og opdateringer. Dermed er du sikret at få det maksimale ud af dit budget.

Intelitech laver en analyse af hvilke ord der er vigtige for din branche og opsætter derefter annoncerne. De overvåges dog løbende for at sikre relevante og billig klik over på din side. Dermed indgår du at abonnement efter dine behov, der skræddersyes på hvor meget du vil bruge på annoncering. Der er ingen bindingsperiode, du betaler blot for de måneder du ønsker at Intelitech skal varetage dine annoncer.

En fordel ved adwords er at du kan forbedre din SEO indirekte, ved at få en ide om hvilke ord der søges mest på. Dertil kommer at en del mennesker mener at du få credit for at købe søgeord i adwords. Dermed vil din SEO stige alene på grundlag af din adwords.

Opsætningen af en adwords konto

Google Adwords opsætningHar du ikke allerede en konto hjælper vi med opsætningen. Start gebyr for opsætning og etablering af de første 2 annoncegrubber med hver 2 annoncer ligger på 995,- Dkk. Ønsker du yderligere annoncegrupper og annoncer, beregnes en pris ud fra den mængde du ønsker.

Har du allerede en adwords konto, så overtages styringen af denne blot. Skal der laves helt nye annoncegrupper og annoncer, er opstartsprisen den samme.

Du kan med google adwords app’en selv følge med i de kampagner og udgifter der er. Dertil kommer at du selv indbetaler de penge du løbende vil bruge på dine annoncer. Vi aftaler et dagligt budget, der så blot kræver en opfyldning hver måned.

Har du flere spørgsmål, så skriv eller ring endelig – Se mere under “kontakt”.

NB* alle priser er eksl. moms.

 

[]