Indlæg på Sociale Medier og Blogs

For at gøre din webside mere synlig er det vigtigt at lave indlæg på sociale medier, nogen af dem giver endda backlinks. Derudover kan det have stor værdi at lave forum indlæg.

indlæg på sociale medierEn af de ting der giver en bedre indeksering er gode tekster. Det er dog ikke kun på din egen webside du skal lave disse, men også på andre sider ude på nettet. Indlæg på sociale medier har de fleste steder “no follow” på links, hvilket betyder du ikke får et backlink af google, men nogle af dem har valgt ikke at bruge dette. Dermed opnår du ved f.eks. Linkedin ekstra værdi for dine indlæg.

Et andet sted der kan være fordelagtigt at skrive på et forum. De fleste forum-sider giver et backlink hver gang du smider et indlæg tilføjer et link til teksten. Det er derfor en god ide at følge diskussioner de forskellige steder og give dit input.

Backlinks giver dig en bedre placering

Backlinks er en af de faktorer der er med til at angive din placering ved google. Jo flere backlinks du har jo mere populær må din side være. Derfor kigger google meget på hvor mange der gider linke til dig. Du kan både købe dig til dem, men det er slet ikke så svært at lave en stor del af dem selv.

For at få ekstra værdi ud af et backlink, hjælper det hvis siden det ligger på har en høj “rank” ved google. Derfor kan det nogen gange også være en fordel at lave et “link-byt” med andre sider. Du kan på din webside skabe et lille område hvor du har tekster der linker til andre – se et eksempel hos artcars.dk her.

Alt i alt skal du til tider finde indre forfatter frem og skrive lidt indlæg på nettet. Har du spørgsmål til hvordan du konkret kommer igang, så kontakt os endelig.

[]