Menustruktur der virker

Menustruktur gør din webside mere brugervenlig samtidig med at du giver google mere indhold at indeksere.

menustrukturEn af de vigtige elementer på din webside er din menustruktur. Der er flere grunde til at det er en vigtig del af din sideopbygning, og de to vigtigste er brugervenlighed og mere indhold til Google.

For at dine kunder nemt kan finde rundt på din webside, er det vigtigt at du har en brugervenlig menustruktur. Her skal det være logisk så kunderne helt automatisk finder de rigtige ting når de klikker sig rundt på siden. Ved en god struktur på websiden vil du minimere de nødvendige klik og gøre købet mere nærliggende.

Det næste og nok det vigtigste er den SEO værdi en god struktur kan byde på. Flere menupunkter og underpunkter giver automatisk flere undersider google kan indeksere. Her er det også vigtigt at du sørger for at have beskrivende indhold når Google søger din side igennem. Har du en underkategori, skal der gerne være minimum 300 år der beskriver kategorien. Jo mere tekst, der er korrekt skrevet og sat op, jo bedre vil du opleve din placering bliver.

En god menustruktur er naturligvis en del af din webside, så du ikke hver dag skal tænkte så meget over det. Derfor er det vigtigt du får et system der allerede indeholder det, eller hvor det kan indsættes med et plugin. Korrekt menustruktur vil give dig bedre placering på de forskellige søgeord, alene fordi du mere målrettet kan optimere på disse ord i dine underkategorier.

Har du spørgsmål står vi naturligvis altid gerne til rådighed. Dog kan du nemt forfatte teksterne selv. Kig gerne på andre sider på nettet der ligger godt placeret, og se hvad det er de gør rigtigt.

[]