Webside tekster med bedre indhold giver bedre placering

Webside tekster er vejen til en bedre placering på Google, vel og mærke hvis de ellers er skrevet rigtigt og har den rigtige struktur.

webside teksterNår du skal sætte dine webside tekster sammen er det en god ide at have tænkt over, hvad de skal indeholde. Teksterne skal være sammenhængende, uden stavefejl og grammatiske korrekte. Grund til dette er at dine besøgende ikke er de eneste der læser teksten. Den vigtigste besøgende du har på din webside er Google. Den ret så kendte søgemaskine skanner din webside igennem og læser hvert et ord. Når den har læst teksten, laver den en slags rapport der bestemmer din ranking på søgemaskinen.

For at få så god en placering på Google som muligt, er det vigtigt at være opmærksom på et par småting. Teksterne på din webside skal være skrevet med et fornuftigt indhold. Er der for mange bindeord, fyldetekst og for lange sætninger så straffer Google med en lavere placering. Søgmaskinen har en intelligent matrix der nok er bedre til retstavning og grammatik end dig. Husk teksterne på din webside er del af din SEO.

Hvordan skal min webside tekst skrives

webside tekster giver bedre SEODet er naturligvis ikke nemt lige at give et facit på hvordan netop dine webside tekster skal skrives, men der er ting du skal huske. Inden du skriver din tekst skal du have styr på hvilke søgeord du helst vil indekseres på. Det er vigtigt at have styr på hvad du mener folk skal finde dig under. Du kan indarbejde flere søgeord, men for det meste tager man et som fokussøgeord. Din tekst og overskrifter skal indeholde dit fokussøgeord samtidig med at det ikke må blive nævnt mere end få procent af teksten.

Noget Google også kigger meget på er strukturen i din tekst. Der må ikke forekomme for lange sætninger og der skal løbende være afsnit samt overskrifter. Den undersøger nemlig samtidig med indholdet, om siden er let læselig og rigtig sammensat.

Moduler på din webside kan hjælpe med teksterne

Der findes i dag specielle moduler du kan få bygget ind på din/jeres webside, der hjælper med skrive dine webside tekster rigtigt. Disse moduler er bygget ind i den editor du skriver webside tekster i. Her får du løbende råd og vejledning til hvordan du skal gøre og forbedre. Det modul vi bruger til at indsætte på din webside er så smart, at det giver dig let læselige sætninger med hvad du skal gøre.

Modulet er nemt at bruge og giver dig ud over hjælp til at skrive teksten også hjælp til dine meta’er. Meta tekster er dem du skrive specielt til søgemaskinen. Titlen og beskrivelsen skal helst være en bestemt længde og have det rigtige indholde. Er alt det skrevet korrekt, står der intet i vejen for at kravle højre op på Google.

Har du spørgsmål til hvordan du får skrevet teksterne bedre på din webside, så kontakt os. Vi giver gerne en analyse af din webside og hvad tilstand dine webside tekster er i.

 

[]