SEO i 2019 – sådan kommer du højere op

SEO i 2019 vil have nogle ændringer man bør være opmærksom på.

SEO i 2019 vil fra Google’s side have nogle ændringer der er vigtige at have fokus på. Nogle nok mere end andre. Alt afhænger naturligvis af hvordan din SEO strategi er på nuværende tidspunkt.

SEO i 2019 - hvad skal du kigge nærmere på?Hvilke ændringer kommer der?

Ud fra hvad der rumsterer af rygter så vil google lægge mere vægt på indholdet fra 2019. Det vil sige at du ikke længere blot kan leve af gode backlinks. Backlinks forsvinder nok aldrig helt, men de vil efter sigende rykke mere i baggrunden. Det der skal rettes mere fokus mod er en god blod. Det betyder at du skal udgive tekster med et relevant indhold.

Hvordan skriver man de rigtige tekster?

Det et skrive gode tekster google mener skal ligge på 1. pladsen er nærmest blevet en kunst. Men der findes et par tricks der gør det nemmere. Først og fremmest skal man naturligvis vide hvad man vil skrive om, og gerne have lidt viden om emnet. Indhold uden sammenhæng vil ikke virkelig nå så langt. En af grundende er at google også vil måle mere på hvor længe folk er på din side ( mere om det længere nede ).

For at skrive en tekst der rammer bedst muligt, er det en god ide at lave noget research på hvilke søgeord der er vigtige. En af de værktøjer der gør det lettere at finde er f.eks. storybase.com, hvor du kan undersøge hvilke søgeord der får flest klik, samt relaterede på din søgning. Det er netop det der gør storybase så spændende. Den spytter andre søgninger ud, som folk også har søgt på. Her kan du så helt nøjagtig se hvilke søgeord du skal lægge vægt på.

SEO i 2019 - ranking hos GoogleBedre rating hvis folk bliver længe på din side!

SEO i 2019 vil også gå mere efter besøgstid på din side. Som ovenfor nævnt vil google måle mere på hvor lang tid din besøgende bruger på din side. De har forskellige værktøjer, som analytics og dem der klikker sig tilbage til google efter at have brugt et link på søgemaskinen. Her må man gætte lidt, da det kun er google der virkelig ved hvordan det virker.

Det er dog ingen hemmelighed at det gavner hvis folk opholder sig længe på din side. Derfor er relevant og velskrevet indhold vigtigt, da det sørger for at besøgende rent faktisk læser din tekst og dermed tilbringer længere tid på siden.

For en blog er det nemt, den består dybest set kun af tekster man skal læse, men som shop kan det være lidt mere vanskeligt. Her er afvisningen tit større, da folk klikker sig frem og tilbage fra søgningen på google. For at hæve dine besøgstider er det derfor en god ide at have en blog med tips & tricks, eller laver beskrivelser der gør lidt mere i dybden.

Hjælp til at skrive dine tekster!

SEO i 2019 - hvad skal du kigge nærmere på?Ikke alle er eksperter i at skrive tekster, men der findes værktøjer til din webside der kan hjælpe. F.eks. er der Yoast SEO til wordpress der giver dig til til hvordan du forbedre din opsætning, samtidig med at den fortæller hvordan du skal bruge søgeordet. Søgeordet er det du kommer frem til i f.eks. Storybase.

Med et værktøj til at skrive teksten vil du nemmere kun få formuleret en tekst folk gider læse. Det er derfor vigtigt at have de rigtige værktøjer installeret på din webside. Det kan til dels erstatte dyre tekstskribenter.

Overall facit for SEO i 2019

Ud fra hvad jungletrommerne siger derude, så skal du i 2019 være mere opmærksom på teksterne på din side. Skrive flere tekster og sørge for at det er spændende læsning, de besøgende rent faktisk gider læse. Gode tekster med de rigtige søgeord ranker højere, specielt hvis du får længere besøgstider. Fremtiden skriver efter kvalitet, ikke kvantitet.

Har du brug for hjælp til at komme igang eller skal have installere plugins der hjælper dig med dit SEO, så kontakt Intelitech.

 

 

[]