Køb aldrig ved en sælger der lover konverteringer

Køb aldrig ved en sælger der lover konverteringer

Skal du købe marketing så hold dig langt væk fra den sælger der lover konverteringer!

Står du og skal købe noget marketing eller SEO så hold dig langt væk fra en sælger der lover konverteringer. Det er nemlig ikke muligt at garantere hvor høj en konvertering din kampagne eller SEO opdatering vil få.

Reklamekampagner, markedsføring og SEO bygger på, at man regner med det rammer rigtig. En dygtig marketing person har en erfaring med hvad der skal til og bruger dette som værktøj. Lige såvel som vejrmanden dog ikke 100% kan garantere hvad der virkelig kommer til at ske, kan en reklame person heller intet garantere.

De fleste firma’er bliver jævnligt kontaktet af reklame-bureau’er der kan overtage deres marketing. Der er naturligvis seriøse firma’er derude, men mange er desværre blot ude på at tjene hurtige penge ved at love guld og grønne skove. En af de ting du hurtigt kan sortere en useriøs fra på, er at vedkommende lover dig en bestemt konverteringsrate. Det kan være i form af et bestemt antal eller en procent-sats. Når du løber i sådan en, skal du stort set der blot takke pænt nej og sige farvel. grunden er, at det er umuligt at love hvad folk på nettet vil gøre. De kan give et gæt ud fra deres erfaring, men at love dig 5, 10 eller 15% i konverteringsrate er ganske enkelt useriøst og løgn.

Opsætning af google adwords, facebook annoncer og SEO.

Skal du have et firma til at sætte dine google adwords eller facebook annoncer op, så undersøg om de er skrevet anmeldelser på dem. Det kan være på trustpilot eller facebook selv. Prøv at google deres firma navn og vær kritisk overfor hvad de fortæller dig. Der er naturligvis mange dygtige reklamefolk på markedet, men det er dog sjældent dem der sidder og ringer rundt for at lave opsøgende salg. Derfor gælder det om at være en smule skeptisk.

Marketing og SEO kan være noget der tager tid at bygge op. Adwords kan være effektive fra første sekund de kommer på, men det er ikke altid tilfældet. Det kan være de skal finpudses og tilpasses, hvilket er en process der kræver omtanke. SEO kan tage måneder før resultatet for alvor bliver synligt. Derfor gælder det om at vælge den rigtige marketing ekspert.

-> Facit

Bliver du kontaktet af en sælger, der kan love helt utrolige resultater, skal du være forsigtig. Som gennemsnitlig håndregel er en koverteringsrate på 5% rigtig flot, en på 10% er der hvor man bare sidder med hænderne i vejret. Det kan afvige meget fra branche til branche, så derfor en gennemsnitlig værdi.

[]