Er dit link på Facebook opdateret til SSL ?

Er dit link på Facebook opdateret til SSL ?

SSL er over os, så det gælder om at få sit link på facebook opdateret til SSL!

Har du en webside eller webshop og linker til den fra Facebook, så skal du højst sandsynligvis have dit link på facebook opdateret til SSL. Den sikre webside er nemlig blevet et must-have, hvis du vil sende din besøgende på facebook til websiden.

 

Er dit link på Facebook opdateret til SSL ?

Google har gjort det klart at SSL kryptering er blevet vigtigt, det betyder alle retter ind. F.eks. vil du på sociale medier som Facebook opleve at folk ikke kan klikke på dine links hvis ikke de starter med https. Det går endda så langt, at facebook slet ikke vil sender folk til dit website. En af grundende kan være at dit certifikat ikke er sikkert. Det kan også være fordi du slet ikke har et. Det vil brugere på specielt af Android opleve i deres Facebook app. Det link du har indtastet i din profil giver en fejlmelding hvis ikke det sender til en side med gyldig SSL.

Hvad skal du gøre ?

For ikke at miste besøgende på din webside  gælder det om at opdatere din URL (webside adresse). Dette gøres i indstillingerne på din facebook side. Alt efter om du er på mobilen eller computeren er det forskellige steder.

Er dit link på Facebook opdateret til SSL ?Forudsætningen er naturligvis at din sidde er blevet opdateret med et gyldigt SSL certifikat. Har du ikke dette, er det nok en god ide at få et installeret hurtigst muligt.

Sidder du nu og tænker, vores link virker fint med det traditionelle “http” link, så er det nok fordi du klikker på en PC eller Apple mobil. Problemet er nemlig størst ved dem der bruger Android.

Uanset hvad kan det kun anbefales at få det rettet. Den lille operation behøves ikke koste noget, da du kan rette den selv. Det er bliver at lave din webadresse om fra f.eks. https://www.intelitech.dk til https://www.intelitech.dk.

Hvorfor er det vigtigt?

Uanset om du oplever fejl eller ej, så er det en god ide at rette det. Det kan være besøgende eller kunder der oplever fejlen. Det betyder færre besøgende på websiden. SSL er kommet for at blive og den krypterede forbindelse vil blive vigtigere som tiden går. Derfor kan du lige så godt bare få rettet linket. Så er du over flere fejlmeldinger.

Har du problemer med rettelsen eller ved ikke hvor du skal gøre det, så kontakt Intelitech her.

Læs også mere om SSL ved at trykke her.

[]